Mina löften till mig själv som förälder

Inspirerad av Spiderchick vill jag delge er en lista på de löften jag som gravid gav till mig själv som blivande förälder.
*Ha tålamod.
*Njut varje dag.
*Vila när bebisen sover.
*Sätt mitt eget välmående i första rum. Det mår både jag och bebisen bäst av.
*Lita på min egen instinkt.
*Lyssna på goda råd men fatta egna beslut.
*Be om hjälp när jag behöver det.
Vilka löften har ni till er själva?
Vad är viktigt för er?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer