Dagens Sixten

Så här snygg var Sixten när han hängde på Morfars kontor i förra veckan

Så här snygg var Sixten när han hängde på Morfars kontor i förra veckan


Mormors dress till Sixten passar äntligen, som jag har längtat! Han matchar såklart med mössa i samma mönster. JAG ÄLSKART!

Mormors dress till Sixten passar äntligen, som jag har längtat! Han matchar såklart med mössa i samma mönster. JAG ÄLSKART!


Efter träningen idag mötte vi upp Kärleken för en lunchdejt på Café Koloni. Mysigt med vardagsromantik!
Sixten och jag gick sedan på jakt efter prinsesstårta; varken Kvantum eller något av caféerna i gallerian hade tårta som motsvarade våra förväntningar. Vi gick till Konsum i Sjöstaden som tydligen bara köper in tårta till helgerna (hört talas om måndagsmys liksom?!) men fann till slut två perfekta skurna bitar av en stubbe prinsesstårta på Café Bravo i Sjöstaden. De satt som en smäck härhemma innan middagen. Dessutom har jag ätit några godisbitar som syster Agnes lurade på mig förra veckan. Gott!
Sixten har nu fått erättning som komplement till vanliga amningen under kvällarna och nätterna under tre dygn och jag tycker att det funkar bra. Han sover upp till fem timmar i stöten, och kan även somna före midnatt vilket inte skett sedan han föddes. Jag upplever honom som mycket nöjdare under seneftermiddag/kväll och inte lika grinig. Vi kör med ersättningen även i kväll och natt och håller tummar för att vi får en glad och mätt Sixten i natt!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer