Dagens Sixten

I natt har Sixten ätit varannan timme. Okej att täta och regelbundna måltider håller blodsockret i schack, Sandströmsyndromet med lågt blodsocker=dåligt humör måste ju förebyggas, men varannan timme?! What’s up med det egentligen?!
Och schemamässigt: om matningen startar varannan timme, och pågår en timme. Hur många timmar finns det då kvar till sömn? Hmm.. Mattegeni någon?
Jag fick i alla sova på egen hand en stund i morse då Sixten följde med Kärleken ner till restaurangen redan vid sju. Sigge gjorde med andra ord det som vi alla drömmer om: dubbla hotellfrullesittningar.
Sixten har i alla fall kompenserat sin frånvaro av nattsömn genom att sova hela morgonen och förmiddagen. Vi drar ut på utcheckningen så länge som det går och sedan tar Sigge och jag en sväng på stan innan vi möter upp Kärleken för en Göteborgsmiddag.
Med tanke på hur smidigt tågresan hit gick, då Sixten slaggade hela vägen, hoppas jag på en repris ikväll. Må gudarna vara med oss!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer