Happy birthday! Happy birthday to me!

När man fyller 25 får man unna sig lite extra!
När Kärleken jobbat klart fick Sixten åka på hans mage. Vi gick till kondis, utvalt på rekommendation av Tant Karin. Beställde in massa tårtbitar och firade!
Ikväll hänger vi i sviten, frossar i räkor från saluhallen, dricker lite gott och kollar på Män som hatar kvinnor. Äntligen har vi fått tag på den! Det krävdes en resa till Göteborg!
Sixten firar sin enmånadsdag genom att skratta med både mun, ögon och ljud, och kan nu hålla huvudet helt själv. Nu händer det grejer!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer