Dagens Sixten

Vi är i London tillsammans med Apple och idag höll Hans en föreläsning på hotellet istället för på Apples huvudkontor som han gjort de andra gångerna. Sixten och jag passade på att vara med och lyssna hur man Building schools for the future och vad passar bättre än en iPodtröja vid ett Appleevent?

Dagens iPodSixten


Vi åt en jättegod middag nere i en av restaurangerna igår, dock inte Michelinrestaurangen. Varsin grillad kycklingfilé med god sallad och min obligatoriska cola light blev det.
Vår förmiddag innebar snöblandat regn så vi gick i rask takt in på de närliggande varuhusen Primark, Mark & Spencer och till sist Selfridge. Jag köpte lite underkläder på Primark; billigare än HM… Hans och Sixten köpte tröjor på Selfridge. M & S var en total besvikelse i mina ögon, tantigt!!!
Hans har lite möten nu på eftermiddagen och Sixten tar en tupplur nu så jag passar på att blogga lite och läsa lite bloggar. Jag har inte haft möjlighet att göra det tidigare i veckan och jag får abstinens efter en halv dag! När Hans är klar ska han ta Sixten så jag får springa ner till hotellgymmet och pumpa lite. Kanske blir några löpintervaller också. Är sugen på att träna!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer