Dagens Sixten

Har försökt göra ett inlägg och publicera ifrån Hans mobil hela dagen men det har inte funkat. Ni får en bild på resedressen; fleeceoverall med öron från Gap, och en stämningsbild från bilresan hem. Sixten vaknade i Falun och fick 200 ml välling sittandes i bilen. Sedan somnade han om och vaknade på Sveavägen. Då var vi vuxna kissnödiga! Fatta Sälen-Stockholm nonstop!
Eftersom vi kom tidigt har vi redan hunnit packa upp allt och plocka iordning härhemma så vi gick ner till kebaben på Sveavägen/Odengatan och moffade. I dag är det sista januari vilket innebär att imorgon skärper vi tyglarna och kör en “vit” månad. “Vit” för mig innebär inget godis, snask eller skräpmat.
Efter att ha varit mobillös i snart en vecka sedan Sixten smakade lite för noga på min iPhone har jag äntligen fått stoppa i simkortet i en reserviPhone vi har. Tyvärr har jag ingen tillgång till de bilder som fortfarande låg på mobilen, alla grattissms jag fick när Sixten föddes och framförallt alla nummer så vet du med dig att jag vill ha ditt nummer kan du SMS:a mig, skriva en kommentar här på bloggen (jag publicerar inget) eller messa på Facebook. Just nu är min telefonbok ekande tom… 🙁

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer