Dagens träning

En halvtimme innan SatsBabypasset började ringde en kollega och undrade om jag kunde köra passet istället för den ordinarie som i så fall skulle köra bodypump på ett annat center där det saknades instruktör. Jag kan instruera i princip alla gruppträningspass men inte om jag får veta det med så kort varsel utan att jag fått lyssna på skivan och se koreografin eller inte hunnit göra ett eget upplägg. Jag tipsade i alla fall kollegan om Anna och hennes 5 veckor gamla Jesper. Jag visste att hon skulle gå på passet och hon är så duktig att hon kan köra med så kort varsel. Det är skillnaden på en bra instruktör och den bästa!
Anna körde ett eget upplägg hon mindes från när hon körde SatsBaby med Jespers storasyster 2,5 år sedan. Det var ett högt tempo, kul koreografi och långa block som verkligen utmanade konditionen!
Tack Anna för ett grymt bra och kul pass!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer