Lunch och shopping

Efter träningen gick Elin, Hugo, Sixten och jag till Koloni och åt lunch. På vägen dit från Sats mötte vi Elins Christer, när vi beställde lunchen visade det sig att han redan betalat den för oss! Vilken kille!
Efter flera amningar och blöjbyten gick vi till gallerian. Elin hade köpt en jättefin vit dunoverall på Lindex som hon ville visa oss. Den var perfekt för Hugo! Jag bestämde mig för att redan nu köpa vinterns overall till Sixten, en som han kan ha när han vuxit ur sina fleecisar. Eftersom han har storlek 62 nu och Lucas som är 6 månader har 74 bestämde jag mig för att köpa en 74overall. Då kan han ha den i princip hela vintern. Eftersom han bara kommer att sitta och ligga i den gör det inget att den är stor i början.
Ikväll är det TV-kväll här i Sjöstaden. Först Hollywoodfruarna och sedan Roast på Berns. Till det äter vi ostkaka med hallonsylt!
För övrigt så håller jag elt och hållet med fru Anka: en kvinna måste vara beredd att offra sitt liv och sina intressen för sin make. Det är en kvinnas plikt att följa med sin man på hans jobbrelaterade uppdrag.
Därför åker lilla familjen till Göteborg på söndag. Att åka X2000, bo på lyxigt hotell två nätter, äta hotellfrukost, shoppa och äta all mat på restaurang är absolut kvinnan skyldig att göra för sin mans skull!
Titta vad fin den är! Och, bortse från att den kanske, men bara kanske är liiite stor nu i september.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer