Dagens Träning

Elin lämnade Hugo hemma hos pappa Christer och Sixten fick äta middag hemma med Hans och Tom medan vi körde hårt på gymmet. Vi fick till ett bra helkroppspass med fokus på funktionalitet och stabilitet. Okej att vi inte använder de tyngsta vikterna på gymmet men det är nog ingen som kan ana att vi födde barn för två månader sedan!
Dagens pass:
Uppvärmning: jogging 10 min till SATS
Sittande rodd: 30kg 20 reps
Superset med Knäböj med 6-kilosstång på raka armar 20 reps
Frontböj 20kg
Superset med Benpress 40kg 10reps+10sek i 90grader+10reps+10sek i 90grader
Step up på bänk 8kg 10reps/sida
Superset med djupa knäböj till hammercurl upp till axelpress 8kg 10reps
Utfall med hantellyft åt sidan i nedersta läget 5kg 10 reps
Sidoplanka med hantellyft i halvcirkel 15 reps/sida
Avslutning: 10 min jogging hem från SATS
Nu efteråt är jag lite öm i axlarna och lite skakis i benen. Det ska bli spännande att se om jag får någon träningsvärk imorgon. För övrigt är även planen att sätta klockan på ringning i morgon och köra ett spinningpass 06.45…. Vi får väl se hur Sixten behagar sova inför det. I natt sov han hela natten i sin vagn, det funkar jättebra. jag provar i natt igen. Det är lite jobbigt att lägga tillbaka honom efter varje amning men å andra sidan får jag mycket bättre kvalitet på min sömn när jag inte får massa sparkar i magen.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer