Lunch med moster Agnes

Sixten och jag tog en längre väg till Agnes jobb på Drottninggatan och när vi fördrivit lite tid på barnavdelningen på Åhléns orkade vi inte vänta längre så vi hämtade upp Agnes på kontoret och drog med henne ut i lunchrushen.
Vi åt som sagt lunch på ett nyöppnat texmexställe på Klarabergsvägen. Jag som älskar tacos! De har mycket bättre och godare tacorätter än vad Tacobar har. Ny favorit med andra ord!
IMG_1966
IMG_1965
Efter lunchen följde Sixten och jag med Agnes upp till kontoret. Agnes hoppades nog att Sigge skulle vakna.
Oupps!!
Han råkade visst vakna!!!
IMG_1989
IMG_1988
IMG_1983
IMG_1971
IMG_1982
IMG_1967

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer