Dags för dig att göra Maximutmaningen

 

Visst är ni nyfikna på hur det gick för Crossfitproffset Ellinor och mig när vi gjorde Maximutmaningen Rosa Skrot tidigare i veckan? Nu är filmen klar med de tre grenarna längdhopp, armhävningar och roddmaskin.Vi förklarar hur du ska göra för att tävla om en träningsresa till Portugal med regler för respektive gren, du filmar dig själv och sedan motiverar du varför just du ska vinna resan. Kom ihåg att det är inte ditt resultat som är viktigast utan hur du kämpar och att du utmanar dig själv.

  • tre längdhopp på raken
  • armhävningar i en minut
  • roddmaskin 500 meter på tid


Blogga gärna om att du gör utmaningen och länka till detta inlägg så kan jag sammanställa alla deltagare i ett eget blogginlägg. För att få mer information om tävlingen kan besöka Maxim eller Gilla deras Facebooksida.
Söndagen 10/2 klockan 17 behöver din film vara uppladdad.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer