Gladiatorerna, workshop och klippning

Såg ni Gladiatorerna igår kväll? Det var en galet spännande Hinderbana. Stackars Chris skadade hamstring på baksidan av låret mitt i banan och kunde inte springa uppför bandet. Vilken otur! Anna som vann av tjejerna är en helt fantastisk tjej. Hon pluggar till idrottslärare på GIH och kommer bli en grym idrottslärare.
Idag har jag jobbat sedan imorse. Eftersom vi åker till London imorgon och jag ska jobba med några andra projekt där så behöver jag lägga extra krut på mina PT-kunder före och efter resan, med andra ord vara på gymmet en lördagsmorgon före 08. 🙂
En annan kul grej jag jobbat med idag är en workshop med ett gäng tjejer. Vi körde 1,5 timme med fokus på hur man konditionstränar utan att springa. Vi testade massa olika typer av intervaller och hade stationer med kettlebells, steplådor, skivstänger och medicinbollar. Det var en riktigt lyckad workshop. Nästa tillfälle är 23/2 med tema coreträning. Skillnaden mellan ett träningspass och en workshop är längden på tillfället och att det är stort utrymme för den teoretiska bakgrunden och frågor. Träningen får man också. Om du vill vara med nästa gång kan du maila Lovisa.sandstrom@me.com. Det kostar 400:- per person och vi kör 10.30-12.00 på Rosa Skrot 23:e februari.
Medan jag jobbade var Sixten och Baxter hos frisören. Mer stolta killar får man leta efter. Raka i ryggen, blickstilla satt de i bilen och tittade i spegel. Att bilen hade både ratt och tuta var en succé. Nu är de för första gången frisörklippta, perfekt inför London. Vi möttes upp för en fika på Fabrique och nu blir det soffhäng och packning resten av dagen. Jag skulle behöva en powernap också. 🙂


Sixten hos frisören


Zoolander.


Tutut!


Stolta gräbs med varsin påse godis.


Fika!


Lite trött mamma idag, drömde helt crazy inatt…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer