Dan före dan

Idag har hela dagen gått åt förberedelser inför julafton. Vi hängde på låset tillsammans med 10 andra på Melanders på Dalagatan vid öppning. Vi pekade och valde, hummade och räknade på mängder och till slut fick vi ihop allt det vi vill servera på vårt julbord imorgon. Vi stödhandlade på Ica Sabbatsberg, min favoritmatbutik i kvarteren och gick hem med all mat innan vi svidade om till träningskläderna för att göra plats för all julmat imorgon.
Sixten hade med sig en chokladask till de trevliga tjejerna och killarna på Mini Sats tillsammans med foto och en julhälsning, de blev så glada!
Nu på eftermiddagen fick jag mig en tupplur med Hans förberett all mat, det är bra med en kock i hemmet!
Sixten åker bärsele nu medan vi väntar på att Hans ska bli klar så vi kan gå ner och köpa sushi. Mums!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer