Sixtens första jul

God jul alla bloggläsare! Här kommer Sixtens julafton i ett urval av bilder!
Vi startade julafton med god julfrukost; havregynsgröt och varm choklad med vispgrädde. Som kronan på verket åt jag två rostisar med nutella, mmm! Vi klädde på oss och tog en julaftonspromenad över till Kungsholmen och sedan över Vasastan och Vasaparken. Sixten vaknade efter halva tiden och vill titta hur Stockholm ter sig en julaftonsdag.

Sixten spanar Vasaparken


Glada jag ler men Sixten tittar på en hund som gick förbi


Efter tolv kom två systrar, en svåger och en mamma hem till oss i det Renmanska Palatset här på Drottninggatan. Vi startade med skumpa medan Hans förberedde vårt fantastiska julbord.

Sixten tycker att det är helfestligt med skumpa!


Sixten ser framemot all god julmat


Vi samlades allihopa i TV-rummet för att se Kalle Anka. Sixten höll sig vaken till stunden där “Djungelfågeln” hotar att hänga sig själv när Kalle lackar, sedan checkade Sixten ut i min famn.

Sixten kollar på Kalle Ankas jul. Sixten hade sina nya kläder från Polarn o. Pyret. Allt är i storlek 68, han börjar bli stor lillkillen!


Sixten tog sig en powernap på eftermiddagen


Efter Kalle Anka bjöd Hans till bords. Han hade gjort ett helt fantastiskt julbord med massa god mat!

Ett urval av alla smaskigheter som vi åt


Min underbara familj


Sixten tycker om julafton


Mina två älskade!


Efter middagen åkte tomtedräkten på, med fluga såklart! Dressad till tänderna


Sixtens bidrag till julbordet var en prinsesstårta med hemmagjord hallonsylt och egen vaniljkräm. Färska jordgubbar passar perfa på julafton tycker Sixten


God Jul säger Sixten


Efter julmaten tog sig vissa en paus på sängen


Alla som vill ha julklappar räcker upp en hand


Efter Karl Bertil Jonssons jul på TV var det dags för Sixten att öppna alla julklappar. Han fick så mycket fina leksaker, många av grejerna började han leka med direkt! Dessutom fick han tuffa kläder; sina första par Dieseljeans som han ska matcha med en brun body och Ferrariskor på lördagens annandagskalas. Tack för alla fina julklappar!

Sixten fick hur mycket fina julklappar som helst!


Tre clowner på samma gång


Under kvällen drack vi julmust, öl, Amarula och äppelmust från Österlen spelandes Trivial Pursuit. Några knäck gick ner i magen också. Vi avslutade kvällen framåt midnatt, strax därefter checkade Sixten ut och sov gott till och från hela natten. Han vaknade inte förrän vid tio idag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer