Date Night

Ikväll har Hans och jag haft barnvakt och varit på date. I och för sig inte en så romantisk sådan utan mer business i form av housewarming/invigning av Röhnisch nya huvudkontor. Det var jättetrevligt att hänga med Camilla (som är VD för Rosa Skrot där jag jobbar som PT) och Amanda (som praktiserar hos oss) utanför gymmet och även kul för Hans att få lära känna tjejer som betyder mycket för mig.
Vi bjöds på god middag i form av lax asian style, cake pops som små konstverk och massa skumpa även om jag föredrar vatten. Det var väldigt inspirerande att träffa Fredrik som är VD för Röhnisch och barnbarn till grundaren av företaget som en gång i tiden flydde från Tyskland till Sverige, Röhnisch alla designers och även säljare. Klädkollektionen för hösten 2013 hängde framme i showroomet. Av det jag kunde se bådar det mycket gott. Jag gillar rosa, tajts som håller saker på plats och spetsdetaljer. Det blir mycket sånt kan jag avslöja. 🙂


Jag fyllde på mina fransar i morse. Jag har ingen mascara på mig och ändå är ögonen så snygga. Väldigt beroendeframkallande.


Jag har fått armband från Energy Armour att testa. Det nedre på min vänstra hand är därifrån. Det innehåller negativa joner som tydligen ska vara bra för kroppen. Jag har verkligen ingen uppfattning eller koll på hur eller varför, någon som har erfarenhet? Snyggt är det i alla fall.
Hans som haft en tuff vecka med en stor utbildningsmässa i Kista var rätt mör i skallen men jag tror att han hade det trevligt. Jag har rätt bra koll på hans företag och bransch och det känns viktigt nu när mitt företag växer något enormt att han får bättre insyn i träningsbranschen och kan hjälpa mig med de större strategiska besluten och kommande projekt. Imorgon får han satsa på sitt eget igen när han åker upp till Luleå och hänger med utbildningsforskare medan jag tränar folk i gymmet, kör klasser och gör intervjuer till tidningar. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer