Disney Store London

Jag är en sådan förälder som har svårt att vara lagom. Om jag ska göra något gällande barnen så ska det vara ordentligt, mycket utav av allt. Hans är bra på att dämpa mig och hålla mig nere på jorden, det kan lätt spåra annars. Som tur är har jag flera vänner som känner igen sig, ska man köpa kängor/overaller/UV-dräkter/boka barnvänligt hotell/välja BVC och så vidare rekar man noggrant av alla butiker, läser tester, recensioner, bloggar, frågar, you name it. När vi reser så gör jag alltid mycket förarbete och läser på om bra och barnvänliga saker att göra, både turistiga och mer inhemska lite hemliga grejer. Disneybutiken i London är känt för sina både klassiska figurer som finns som gosedjur, leksaker, maskeradkläder och liknande men det finns också mer “trendiga” filmfigurer i alla sorters leksaker, matlådor, tallriksunderlägg och till och med ryggsäckar. Nu har jag varit så peppad på att äntligen kunna gå till Disney Store med barnen. De är äntligen så gamla att de kommer att känna igen figurerna (det kommersiella) och Sixten har så pass bra koll att han faktiskt kan välja bland hyllorna. Även om en del av mig vill köpa alla gosedjur, radiostyrda bilar, utklädningskläder och massa annat “skit” så nöjde vi oss med två lite större leksaker från “Bilar”, båda barnens favoritfilmer. Sixten valde det stora spionflygplanet och Baxter tyckte att lastbilen med massa småbilar inuti var spännande. Jag köpte inga leksaker till barnen i julklapp, men de fick en jättefin bilbana av min syster och hennes fästman som är igång flera timmar varje dag, vilket kändes alldeles lagom på en kväll. Jag avstod också från att köpa leksaker i New York, trots att det är så billigt, men idag så satsade jag på två leksaker som barnen verkligen lekt med hela eftermiddagen på hotellrummet. Jag har svårt för barnrum som är överfyllda med leksaker, hellre några större som används flitigt än mycket krimskrams. Utöver det så sparar jag på Brios träleksaker åt barnen, jag siktar på att ha hela serien med hundar, flygplan, bilar, helikopter och och så vidare. Fast de är mycket som prydnad, kanske mest det, även om barnen absolut leker med dem då och då. Mina barn tycker att det är lika roligt att “laga mat” i köket bland alla kastruller som att bygga med lego, tror jag.

Vad har ni för inställning till leksaker?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer