Två gräbs och en mamma

Nu har Hans program dragit igång för fullt. Gräbsen och jag fick sällskap igår kväll av min vän Alex som också är här i London för att jobba. Vi hängde på hotellrummet med en lite febrig Sixten som somnade i min famn och en Baxter som fem minuter senare drack sin välling i vagnen och somnade. Idag har gräbsen och jag en dag där vi först powerwalkar i Hyde Park och medan barnen sover ska jag ta en sväng till min favoritbutik här i London, Mamas & Papas. Jag måste göra lite research till min andra blogg. Jag hoppas att Sixten inte blir sjuk nu, då får vi tillbringa resten av dagen hemma på hotellrummet. Mannen i vår familj hade vi som sällskap till frukosten, för att vara ett engelskt hotell är frukosten väldigt bra även om det känns som att man sitter i en skolmatsal. Tacka vet jag Hilton Slussen. 🙂

Gårdagens outfits och en lite hängig Sixten, mer gosig och kramvänlig än vanligt. 

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer