Drama på Hantverkargatan forts. 3

Natten till i går hände det som vi alla fasat för.
En taxibil hamnade på fel sida om avspärrningen. En annan taxibil stod i motsatt riktning och tutade och ropade för att uppmärksamma denne på misstaget. När taxibilen upptäckt sitt misstag svängde han till den rätta filen och höll då på att krocka med en tredje taxi som kom upp jämsides.
Alla tre bilar parkerade och ut for taxichaufförerna och började slåss! Svordomar på främmande språk ven genom luften och smockorna flög!
Då kommer en gående som går emellan kombatanterna för att medla. Det slutar med all chauförerna hoppar in i sina bilar och med skrikande däck kör därifrån. Den gående medlaren hoppar in i ena taxibilen och ber om skjuts till stan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer