Effektivitet är mitt mellannamn

Vi har varit väldigt effektiva den här första dagen hemma i stan. Hans hängde på låset till Hemköp klockan 07, jag var på nagelsalongen 0745 och Hans på jobbet 09. Sedan dess har gräbsen och jag varit på vårdcentralen, sprungit en timme med vår löparvagn Chariot CX2 och nu hänger vi i parken.
Löpningen var lika tung som förra gången, denna gång med syskonvagn dessutom. Jag sprang Årstaviken runt men gick i de värsta uppförsbackarna på Årstasidan, ändå låg pulsen kvar över 170. Jag har satt ett kalorimål som en minichallenge fram till att jag börjar jobba där jag ska samla ihop 1000 kalorier på pulsklockan varje dag. Det är ett bra sätt att samla kvantitet av träning. Det spelar ingen roll vad du gör, bara pulsen går upp. 560 avklarade idag, 440 kvar att ta på gymmet i eftermiddag.
Gräbsen var glada över att vara tillbaka i löparvagnen, de sjunger, tjoar, hejar och pratar oavbrutet. Nerför går det riktigt fort och då skriker de av förtjusning. Som Gröna Lund. Drakensbergsparken levererar som vanligt, kanske Söders roligaste park. Bästa läget i alla fall.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer