Utrensning

Vilket mottagande vi fick när vi klev innanför dörren härhemma ikväll. Kylskåpsdörren stod på glänt. Och vi åkte hemifrån för…. Hmmm… Låt mig tänka…. 14 dagar sen….
Halva kylen full med is, den andra halvan rumstempererad och en minst sagt oangenäm doft i köket. Det var tur att kylskåpsdörren inte stått och slagit för då skulle larmet gått också.
Så från att vi klev innanför dörren strax före 22 tills nu vid 01 har vi rengjort och frostat av kylskåpet, jag blev inspirerad och rengjorde mitt badrum och sorterade badrumsskåpen och våttorkade golven också. Att resväskorna står orörda är en annan femma.
Jaja, det var väl lika bra, från att äta glass, godis och bullar tre gånger per dag går jag från och med imorgon tillbaka till min vardag och tre gånger per vecka så en utrensning var lika bra. Finns det inget onyttigt hemma finns det inget onyttigt att äta. Imorgon blir det storhandling: kesella, kyckling, ägg, kalkon, tomat, mozzarella, halloumi. My favourites!
Eftersom jag börjar jobba snart igen blir det extra mycket träning fram till dess, förhoppningsvis dubbla pass. Löpning och styrketräning imorgon men först ska jag lyxa till det med att fixa naglarna på morgonen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer