En helt vanlig eftermiddag i Side

Men åh vilken fantastisk eftermiddag vi har haft!
Hans och jag körde Crosstraining först, all gruppträning ingår på hotellet (om man är satsmedlem tränar man i gymmet gratis också) och det var som vanligt massor av folk både på passet och i gymmet. Det är väldigt inspirerande tycker jag. Man hälsar vid frukosten, vid poolen och i gymmet. 🙂
Passet var uppbyggt med fyra stationer och två övningar på varje station. Varannan övning pulshöjare och varannan styrka i 45 sekunder med 15 sekunder vila. Vi körde två varv; 4 minuter per station första varvet och 2 minuter andra varvet. Sedan avslutade vi med en grymt jobbig men rolig stafett.
Bästa känslan att svettig efter passet dyka ner i poolen och sen nypa ett barn i tårna!
Nu lagar Hans mat som vi ska äta på balkongen och sen ska vi ner till baren och titta på musikshowen. Life is easy.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer