Side Old Town

Häromkvällen tog vi en taxi in till Side och deras turistplace. Det finns ganska coola antika grejer att titta på, poppis hos alla barnen och man kan spendera hela semesterkassan i shoppingkvarteren. Vi nöjde oss med kebab till de vuxna, glass till de små och inga souvenirer men vi kommer absolut åka tillbaka senare under semestern. Det är en lagom utflykt på kvällen och det är en härligt positiv stämning i stadskärnan, inga påträngande inkastare. Jag var i Side när jag var 13-14 år och minns stadskärnan som hemsk med folk som drog i kläderna för att man skulle handla och äta hos dem men det finns ingenting sånt längre, skönt!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer