En liten sjuk kille

I dag måste jag tyvärr officiellt meddela att Sixten är sjuk. 🙁 Helgens kalas fick liksom kompromissa med att ligga på soffan som vi har gjort de övriga timmarna men i går kväll så var Sixten så trött så att jag bestämde att han får stanna hemma från förskolan idag. Även om han inte har feber. Min kompis Marie (som driver/äger en förskola) brukar säga att det spelar ingen roll om barnet är feberfritt; det är allmäntillståndet som avgör. Den pedagogiska verksamheten drabbas precis som hela barngruppen om ett av barnen inte är piggt och fräscht. Det är ingen barnpassningsverksamhet utan en förskola.
Den principen jobbar vi alltid efter härhemma; allmäntillståndet. 🙂

En hängig Sixten…

Jag ska ju jobba på förmiddagen idag, har ju mitt SatsBabypass i Sickla men jag hoppas att Hans plan hem från New York hinner köra in den försenade avgången som flighten just nu har så att han hinner hem och byta av mig. Annars får vi lösa det på något annat sätt. Men ja, idag kommer Hans hem! 🙂 Och med honom min nya vagn; Mountain Buggy Terrain. Spännande. Hans sista timme på Manhattan tillbringade han i en väskbutik för att köpa ytterligare en väska för att få hem allt han köpt. Massa fint till mig tydligen?! 🙂 Vet inte vilket jag är gladast att få hem. Man, vagn eller kläder?
Det har gått så himla bra att vara ensam de här fem-sex dagarna, och tur är väl det för det kommer många och långa resor för Hans framöver. Det krävs mycket planering och fingertoppskänsla för att vår dag ska bli så smooth som möjligt med två små samtidigt. Jag och Sixten blir allt mer samkörda när det gäller nattningen och Baxter vill helst somna själv i sin säng så är bara blodsockret och tålamodet tillräckligt högt så går vi framgångsrika genom den där timmen mellan 19 och 20. Baxter brukar vaken någon timme efter 21 men efter 23 brukar båda sova några timmar på raken. I natt väcktes jag först klockan 02, vilken chock!? Tänk vad man omvärderar sömnen… Tre timmar på raken är världens lyx…
Jag väntar på besked om när tvättmaskinstävlingen avslutas, så länge får ni gärna lämna en kommentar till inlägget. Hittills är är det 118 kommentarer! Hejja er!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer