Uppdatering: LG Tvättmaskin Tävling

Nu har jag äntligen fått besked från Mama och LG angående tävlingsreglerna i tvättmaskinstävlingen och det här är vad som gäller:
Det blogginlägg som samlar in flest kommentarer från OLIKA IP-adresser fram till 31/3 vinner tvättmaskinen.
Detta innebär tyvärr att många av era kommentarer tyvärr inte gills som tävlingsbidrag. 🙁
Men kom ihåg; har du inte lämnat en kommentar till tvättmaskinsinlägget får du gärna göra det HÄR och ni andra som redan lämnat en kommentar eller två kan ju be någon annan, med ett modem eller mobil som inte ligger på nätverk utan surfar på 3G, att lämna en kommentar (så att det inte blir samma IP-adress igen, utan en ny) att också lämna en liten hälsning i inlägget.
Tänk om vi kunde få tvätta alla barnkläder i en ny tvättmaskin… 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer