En måndagsmiddag hemma hos oss

[videofyme id=”512214″ width=”480″ height=”360″]

Det här filmklippet kan vara det gulligaste någonsin. Sixtens kompis Emelie fyller 3 år snart och Sixten är heltaggad!

Nu ska vi säga hejdå till Hans som ska iväg ett par dagar, hellre att han åker i kväll än att han måste åka 04 imorgon bitti tycker jag. Jag ska njuta extra mycket av små gräbs ikväll i alla fall. 🙂

20120514-183216.jpg

20120514-183230.jpg

20120514-183245.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer