Frukost på Le pain quotidien

Trots att jag varit mycket i London senaste åren och en hel del i USA har jag aldrig ätit frukost på den franska kedjan Le Pain Quotidien. Vilken miss!
Min syster Agnes tjatade sönder oss om att gå dit och nu är vi fast efter två frukostar på raken. Man beställer från en meny; varsin frukostkorg till exempel med bröd, croissant, marmelad, chokladkräm, juice och varm dryck. Sedan kan man addera gröt, yoghurt, ägg och lite sötare bröd om man vill. Allt smakar jättebra och personalen i restaurangen på Grand Street i Soho var fantastisk. Jag är helt såld!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer