Enkelt och gott!

När jag jobbat klart för dagen idag och avverkat ett spännande möte blev jag hembjuden till min kompis Sofia på en sen lunch. Hon känner mig så väl och gjorde sån god kyckling med avokado till. Det behöver inte vara mer komplicerat än så här till att få till en god och nyttig lunch. Att efterrätten var i en helt annan nivå låter vi vara oskrivet.


Nu ska jag hämta hem gräbs från förskola och åka hem en sväng innan lite kvällsjobb på gymmet. Crosstraining i Sickla står på schemat!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer