Event med Mary Kay

Jag träffade ett gäng duktiga tjejer från Mary Kay tidigare idag. Jag var där för att berätta lite om min livshistoria och med träning, hälsa och välbefinnande som exempel konkretisera hur man kan formulera och nå sina mål. Vi pratade mycket om SMARTA mål och SWOT-analyser. Det är väldigt givande som föreläsare att ha en grupp som verkligen brinner för sin personliga utveckling och förbättra sin kapacitet; oavsett om man vill satsa på sin träning eller sin profession. Idag kände jag verkligen hur pusselbitar föll på plats och hur “enkla” nycklar verkligen kan höja nivån på resultaten.
Ibland när jag föreläser så kan jag känna att här står lilla jag och pratar om saker som är helt självklara men jag inser ju att något som är basic för mig är helt nytt för någon annan. Det är verkligen nyttigt att föreläsa för en grupp människor: man behöver vara väl påläst på området, ha riktiga argument för påståenden och vara tydlig i sin retorik och pedagogik. Jag tycker att det är väldigt utmanande och givande att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter på detta sätt.
Det roliga med dagens gäng från Mary Kay är att precis som att de säljer hudvård säljer jag friskvård. Vi kunde hitta så många gemensamma nämnare i hur vi kan paketera och presentera våra koncept så det blev en WinWin verkligen.
Är du nyfiken på Mary Kay och kanske vill höra mer om deras upplevelse från vår dag får du mer än gärna kontakta Madde på Madeleinenilsson@bredband.net


Jag tycker om att föreläsa i dialogform mer än monolog eller megafon.


Jag har färdiga ramar för det jag ska prata om men hur nätet vävs beror på vilka frågor och hur mycket fördjupning det blir


Jag fick äran att träffa några av Sveriges och Europas främsta konsulter i branschen


Underbara Madde från Mary Kay, en riktig inspirationskälla


Lite nervösa innan passet


Men sen blev det full aktivitet i ett Tabatapass med 4 + 4 övningar totalt 32 min träning
Tack alla grymma Mary Kay tjejer för att jag fick komma och träffa er idag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer