Everyday inspiration by Ellos

Ellos har startat en youtubeserie som heter Everyday Inspiration, det är ett webTV-format på youtube som är producerat av Ellos men där själva innehållet inte i sig har att göra med Ellos. Det är fyra helt vanliga kvinnor som får vara programledare tillsammans och i varje avsnitt har dom en eller två gäster. Jag fick frågan att vara med för att visa lite enklare hemmaträning och snacka kost i ett lite mer avslappnat format. Det är många som tycker att det är roligt att följa mig i olika forum och kanaler så jag tänkte lägga upp filmen här i bloggen om ni vill kika.
Ni får komma ihåg att det ska vara underhållning i första hand och att det mesta är med glimten i ögat. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer