Vad är feelgood för dig?

I samarbete med Verum.
Få saker gör mig så lycklig och som får mig att må så bra som att ha flera riktigt bra vänner i mitt liv. Dels är det kompisar från riktigt länge sedan, ända sedan högstadietiden och som känner mig utan och innan. Det var t ex min kanotkompis Anna som kom på mitt smeknamn ”Lofsan”, och som egentligen kanske borde få royalty för detta. Andra vänner har tillkommit under olika faser längs vägen, och vissa ser jag ofta, andra lite mer sällan. Vissa har jag kontakt med flera gånger per dag via olika sociala medier, andra träffar jag nästan bara IRL. Oavsett vilka, när och hur, så är det oerhört värdefullt att ha relationer med människor där jag kan ha garden nere och känna att jag både kan få ge och få förtroenden. När man som jag lever ett ganska hektiskt och komplext liv, så är den typer av oaser extremt värdefulla. Tvärtemot vad många tror så pratar jag i princip aldrig träning med mina vänner, men däremot skrattar vi väldigt, väldigt mycket. Jag tror att just vänskap är en topp-tre faktor på listan över vad som är viktigast i livet. Mycket annat är i slutändan ganska oviktigt, men att ha en vän det är faktiskt en superlyx. Vänskap handlar därför faktiskt också om hälsa, en viktig faktor för att kunna leva ett lugnare, gladare och friskare liv. Vänskap är helt enkelt feelgood.


Mina älskade vänner Karin, Lina och Anna som jag bodde tillsammans med på gymnasiet i Nyköping.
Just det här med vad som egentligen är viktigt och vad som får mig att må bra är en viktig del av ett samarbete som jag har på lite olika plan med innovativa, norrländska Verum hälsofil denna höst och vinter, i deras nya koncept ”Filgood”.
 

Just nu har vi t ex en tävling där två personer kan vinna en hel årsförbrukning av Verums produkter med massor av goda smaker och unika bakterier.
– Berätta vad som är ”Filgood” för dig, så kan du inspirera andra och samtidigt vara med och tävla. För att tävla kommenterar du här nedan. Glöm inte att skriva din epost-adress (den kommer inte att synas för någon annan än mig). OBS att jag alltså har totalt två priser att dela ut. Sista datum för att tävla är 24 oktober och vinnarna presenteras strax därefter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer