Familjeorgie

Fredagskvällen blev en riktig familjeorgie!
Mamma och jag åkte in till söder och hämtade upp syster Agnes, vi tre åkte sen och tittade på nya lägenheten i Sjöstaden. De tycker också att den är perfekt för oss!
Sen åkte vi ut till Hökarängen och minsta syster Elin, hennes karl Simon och deras katter.
Mormor med barnbarnet Otis
Vackra Tight-Ass
Elin fick en bikini av Agnes som vi krävde att få se på direkt.
Elin i bikini
Under tiden vispade Simon grädde med en gaffel som vi åt med svennejordgubbarna.
Fika
Jordgubbar med vispgrädde
Agnes och Simon
Agnes karl Henric kom förbi så vi fick se hans nya fräcka bil. En MiniCooper. Den var så ball! Okej att man inte kan få in ens en icakasse i baluckan, desto mindre en barnvagn men vem skulle tacka nej till denna skönhet?
Nya bilen
Simon skulle spela skivor på natten så vi lämnade Elin hemma och skjutsade Simon till Gullmars. Sen lämnade vi Henrics pärla på söder och åkte ut till Sundbyberg för att kolla på min brors nya lägenhet. Utifrån såg det jättetrevligt ut. Den lilla familjen kommer trivas så bra där!
På vägen hem åkte vi förbi nåt uteställe i stan där brorsan är vaktchef och kramades lite. Jag tycker så mycket om min storebror.
När mamma och jag väl var hemma i Jarlaberg igen tog vi en varsin nattmacka som jag kröp ner i sängen med.
Som vanligt hemma hos mamma sover jag som en prinsessa och vaknade utvilad i morse av att mamma öppnade dörren och viskade att frukosten var klar. Fruktyoghurt med musli och nybakade baguetter. Mums!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer