Ojojoj!

Mamma och jag var ute och gick en runda idag. Satan vad jobbigt det var! 1 timma och 45 minuter tog det! 7 kilometer och 9500 steg enligt stegräknare. Ont i ryggen på slutet men det får det väl vara värt med tanke på hur trevligt det var.
Nu ska jag åka ut till Sollenkroka och hämta min man som kommer med taxibåten från Möja. Vi ska hem och duscha samt byta om till lite varmare kläder för ikväll är det match!
Trots mitt sportintresse och åren på GIH har jag ännu inte sett en riktig match gå av stapeln. Förutom när syster Elin spelade när hon var 10.
Min man är äkta Bajenfan och har vart tränare i ungdomslaget flera år. Varje vecka ringer Bajens tränare till hans mobil och läser upp dagens starteleva till matchen. Jag har bett honom hälsa från mig men han gör aldrig det.
Så nu ska jag bli av med fotbollsoskulden, och det med råge. VM-kval, Sverige-Danmark, Råsunda, VIP-biljetter med mat innan och fika i pausen. Platserna är på rad 7, det är ganska långt nära planen vad jag har förstått.
Gore-Texjackan på, underställ och paraply, kanske sittunderlägg för min ömma svanskota. Vattenflaska. Något mer man ska tänka på? Ni som är vana fotbollssupportrar?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer