Film från Lofsangruppens AW

I fredags träffades vi, många av Lofsangruppens coacher, i vår studio på Södermalm i Stockholm. Först tränade vi och sedan åt vi middag tillsammans. Här kommer en film från träningspasset.
Vi delade upp oss i två grupper. Varje grupp bestämde 5 övningar var: en med skivstång, en med kettlebell, en golvövning, en hantelövning och en övning i riggen. Totalt 5 övningar. Vi körde 5 varv på varje block med 5 övningar och det var den som gjorde hängande benlyft i riggen som var timer. 12 benlyft varje gång.
Superroligt pass!Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer