Löpning i London

 Herregud, jag drack champagne igår kväll och vaknade med sån träningsvärk att jag inte kunde knyta löparskorna imorse efter mitt benpass igår. MEN fördelen med att ha ett träningsprogram att följa är att träningen blir av ändå. Att springa intervaller i solsken, 10 grader varmt och med gröna gräsmattor intill var en ren njutning och jag känner mig 10 gånger bättre nu efter passet.
 
 

 Hans och jag är i London den här veckan och jobbar. Idag sprang vi 7 km i Regents park. Den påminner mycket om Hyde Park fast det är mycket finare tycker jag. Det är i Regents park som London zoo ligger. Vi körde så kallade naturliga intervaller där, intervaller som helt bygger på hur naturen ser ut runtomkring. Vi körde mellan 150 och 400 meter varje gång, 0,5-1 minut vila och 8 stycken omgångar. Tex: nu springer vi fram till bron, vilar, nu springer vi till papperskorgen osv. Sån här typ av intervalllöpning är jag uppväxt med och det passar mig perfekt nu när jag inte vill träna prestationsinriktad löpning utan springer för hälsa och förbränning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer