Fin i håret

Min frisör Nadja har flyttat till Dubai men min nya heter Maryam och det var hon som gjorde mina underbara lockar till bröllopet och den fina sminkningen. Självklart saknar jag Nadja lite men Maryam är precis lika bra. Jag kan verkligen rekommendera henne hos Corinne i Sturegallerian. Maryam gör det lilla extra så att jag trivs superbra. Idag fixade hon mina ögonbryn med tråd. Helt perfekta.


Håret är inte klippt sedan innan bröllopet i juni men med bra produkter och stajling ser det helt perfekt ut. Jag använder RedKen’s Blondeglamserie hemma, på inrådan från frisörtjejerna. Samma används på salongen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer