Fina lilla kille

På grund av sjukdom hade förskolan flyttat runt några barn mellan avdelningarna idag. Sixten och hans jämnårige vän fick äran att tillbringa dagen med småbarnsavdelningen, Sixtens högsta dröm! Han försöker alltid smita in till den andra avdelningen när han får chansen och på gården leker alla barn tillsammans. Soppan till lunch ratade Sixten men han äter sig mätt på det nybakade brödet istället. När det var dags att sova hade pojkarna sina täcken med in till sovrummet. De la sig bredvid varandra på varsin madrass och höll varandra i handen ända till de somnade båda två.
Världens finaste lilla bebis; nu en pojke med en kompis att hålla i handen på dagarna.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer