Finalveckan av Röhnisch Success

Denna veckan avslutar vi Röhnisch Success, vår digitala löparskola Ida och jag kör tillsammans med Röhnisch. Om man har varit med från starten så avslutar vi 6 veckor löpträning med en final i helgen. Man har kunnat välja mellan 5 och 10 kilometer och vi har fokuserat på ett prestationsinriktat mål med syfte att bli snabbare på vald sträcka.
Om du inte hängt med Röhnisch Success från starten så finns hela upplägget på Röhnisch Running School.
På lördag har vi ett avslutningsevent inne i city med löppass i Humlan och sedan mingel, föreläsning och lite shopping i Röhnisch-butiken på Norrlandsgatan. Det ska bli roligt att få träffa ett gäng av alla de flera tusen tjejer som anmält sig till Röhnisch Success!
RRS_vecka8

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer