Flyt

Fasen vilket flyt jag har i mitt liv. Allt bara är sådär perfekt. Får man säga så?
Sixten trivs jättebra på sitt kneg. Han har sådana varma och kärleksfulla lärare på avdelningen och fina omtänksamma dagiskompisar. De springer och möter oss i hallen när vi kommer:
-Nu ä Sissten ääär!
När jag hämtar honom hjälper de till att ta fram hans kläder, de packar hans lilla gröna ryggsäck åt honom och vinkar hejdå. Fina barn.
Baxter är i en krävande fas och skriker en hel del på kvällarna och nätterna. Jag sover ungefär 4 timmar per natt, ungefär 1 timme åt gången. Vi har börjat ge ett mål ersättning, 100ml på kvällen och det slurkar han i sig direkt även efter att han ammat så det är nog en tillväxtfas nu. Oavsett så är han världens mysigaste bebis just nu, när han är glad är han överlycklig och bara skrattar. Han skrattar och garvar och fnissar. Världens skönaste unge. Han har gjort ett skutt i motorikutvecklingen och är nu duktig på att greppa efter saker och hålla i. Han är stabil i kroppen och kan stå med lite stöd och nästan sitta själv. Han leker på MiniSats med ett leende på läpparna en hel timme utan mig. Som sagt; skön unge.
Träningen går som på räls, visst det är apjobbigt att springa igen men det går. Jag klarar det. Idag lyckades jag med mina 10*1 min på 17km/h. Vilade 30 sek mellan alla förutom mellan 5&6 då jag tog 3 min gång. Jag har aldrig varit så stark och tajt i överkroppen som jag är nu. Jag har en liten bit kvar i benstyrkan och uthålligheten i underkroppen men den kan jag inte skynda på. Det är höfterna som bestämmer så jag ökar långsamt. Men sammanfattningsvis är jag i mitt livs form nu, knappt 4 månader efter min andra förlossning.
Jag har världens bästa vänner i mitt liv. Vänner för livet. Ni vet vilka ni är.
Vi har många resor bokade framöver. Jag känner mig så privilegierad som får möjlighet att resa så mycket under min föräldraledighet. Jag kommer se tillbaka på dessa år som de bästa i mitt liv.
Jag lever ihop med en man som behandlar mig som en prinsessa. Varje dag. Min man gör mig till en bättre människa. Varje dag. Min man har gett mig två fantastiska söner. Fantastiska varje dag.
Som jag skrev. Jag har flyt. Jag har ett perfekt liv. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer