Dags för träning med Sofia Stiernman

I torsdags förra veckan åt jag lunch tillsammans med en tjej som verkligen imponerar på mig. Hon är kreativ, ambitiös, nytänkande och driftig. Hon är grym! Tjejen jag skriver om heter Sofia och driver bloggen Dags för träning. Sofia är Personlig Tränare och instruktör i Crossfit, en tuff träningsbrud med andra ord.

Sofia kämpar för att komma i form efter hennes graviditet med Lowa som föddes på nyårsafton, på rätt sida tolvslaget. 😉 Hennes blogg är en lagom blandning av vardagsliv och träning och hon skriver en hel del mat och kostupplägg, något många av er vill läsa mer om.
Även om hennes blogg just nu handlar en hel del om träning under och efter graviditet så finns det många matnyttiga inlägg och teman för “vanliga” människor till exempel en hel bank med träningspass, filmade övningar och framförallt WOD´s Walkouts of the day där du får exempel på hur ett powerwalkträningspass ser ut med styrkeövningar, färdigpaketerat för dig att härma.
Sofia är en tjej som jag tror kommer att nå långt i träningsbranschen, hon har ett pannben av stål. Det gillar jag!

PS. Sofia fyller år idag så lämna gärna en hälsning till henne
!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer