Född 2010

Ikväll är det dags för det tredje och näst sista avsnittet i dokumentärserien vi är med i. Ni kommer bland annat få se två av gräbsens äldre halvsyskon som jag har valt att inte skriva om i bloggen.
Vill du läsa en intervju om mina tankar om serien och vårt deltagande kan du klicka HÄR.


Huvudpersonen i familjen. Med Ellens diadem på huvudet. Fotat av Sara.
Vill du se extramaterial som inte klippts med i TV kan du besöka Född 2010 på SVT.se.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer