Testresultat IQ-testet

Idag hittar ni en artikel i Metro där deltagarna i IQ-testet redovisar sina testresultat. Testernat visar både kondition och styrka. Vi har även gjort rörlighetstester. Ni som vill prova vad ni klarar av kan läsa nedan och härma:
-12 minuter löpning på bana eller löpband. Hur långt hinner du?
-Häng med hakan över stången, raka ben i luften. Smalt grepp. Hur länge orkar du?
-Sitt med ryggen mot väggen med 90 grader i knäna och hela foten i golvet. Armarna hängandes längs med kroppen. Hur länge orkar du?
-Armhävningar på tå med 90 grader i armbågsleden som djupast. Jämnt tempo hela tiden. Hur många orkar du?
-Plankan stående på armbåge och tå med rak rygg. Hur länge orkar du?
-Knäböj så många som möjligt under 60 sekunder. Rumpan ska nedanför knäet på varje. Hur många hinner du?
Kändisarna Titti, Mackan och Petras resultat kan du se på IQs Facebook. Om ni vill kan jag skriva vad som är OK, Bra, Mycket Bra och Utmärkt på varje moment?

Relaterade inlägg:

Så gick det för Titti, Mackan och Petra

I dag kan ni läsa i Metro om hur det gick för deltagarna i IQ-testet där de tränade med mig som PT i 8 veckor. Häpnadsväckande resultat (klickbar länk) kan jag säga. Jag är så stolt!  

Läs mer

Tips till en tränad rumpa

I dagens Metro ger jag mina tre bästa tips för att få en tränad rumpa. In och läs artikeln om Petra Tungården och hennes träning nu direkt!  LÄNK

Läs mer

158 cm muskler

Haha, jag älskar denna kvinna. Varje träningspass kan sluta hursomhelst. Hon är en ännu värre duracellkanin än jag. Helt utan broms och hämningar. Få människor imponerar på mig men Petra gör det. Inspirerande! Petra har en “egen” tidning i form av Metro mode. Gillar hennes tre favoriter just nu! Så här avslutar vi träningspassen, tills […]

Läs mer