Född 2010 & Föda hemma?

Jahopp! Det var det avsnittet. Det är ju TV, lite ihopklippt sådär. Dagens “grej” för vår familj var att jag åker och jobbar medan Hans tar hand om barnen. Men mina jobb- och träningsscener är från ett annat tillfälle än samma dag som Hans går till Hötorget. Dessutom så framställs Baxter som äldsta barnet men han är yngst så våra vårscener är inspelade i maj 2011 och de andra familjernas i maj 2010. Nästa avsnitt handlar om valet och då var ju Baxter inte ens född. 🙂
Jag gillar serien väldigt mycket, annars skulle vi inte vara med såklart. Det är bra att det är mest fokus på de vuxna så länge som barnen inte kan bestämma själva.
Apropå Född 2010; Förresten, vad tycker ni om att föda hemma? Jag älskar lustgas och skulle aldrig kunna tänka mig att med flit föda hemma men det kan ju hända av misstag också. Skulle ni planera för hemförlossning när ni fött några barn innan?
PS. Sofia som jag satt och pratade med i klippet är nu mamma till en 1-åring och en av de mest vältränade människor jag någonsin sett i verkligheten. Imponerande efter en förlossning från helvetet. Men om man tar hjälp av någon som kan träning och graviditet och inte stressar så kommer resultaten med tiden och ansträngningen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer