Några tankar om sömn

Åh vilken nyladdning!
När Hans kom hem från jobbet idag gick jag och la mig för att vila en stund. Somnade på fem sekunder och sov över en timme medan Hans lagade mat. Så himla skön nyladdning efter att klivit upp fem i morse. Jag är nog varken en morgon-eller kvällsmänniska. Jag kan somna hur som helst varsomhelst och att sova kommer på topp 5 över saker i livet jag älskar att göra. 🙂
Baxter hade sovit 2,5 timme på förskolan idag. Han somnade vid lunchbordet med en smörgås i mungipan som en cigarr.
Ikväll är det dags för det andra avsnittet av Född 2010 på SVT1, klockan 21. Vi är med i alla avsnitten mer eller mindre. Lite mindre ikväll tror jag. Om jag minns rätt så är det filmat från ett träningspass och en PT-konsultation idag samt när Hans är på stan men det kan vara så att jag blandar ihop det med nästa veckas avsnitt. Ni får i alla fall träffa några nya familjer som lever väldigt olika liv från vårt. Det är så häftigt hur vår verklighet känns så avlägsen fast ändå har vi alla familjer samma “problem” med nattning, hitta bra boende och ta hand om äldre syskon. Så intressant tycker jag!


Bjuder på en bild från vår middag i lördags. Uppe till höger är en talande bild för hur mina middagar oftast ser ut. En ordentlig proteinkälla (köttet) och en stor sallad med fettkälla (fetaost, vitlökssmör och nötter). Lite lyxigare med antipasti och pannacotta till dessert.

Location:Rosenlundsgatan,Stockholm,Sverige

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer