Föreläsning och klasser på Rosa Skrot

Tänk att det redan är 1 år sedan Rosa Skrot slog upp dörrarna till Stockholms bästa tjejgym. Jag hängde på Rosa Skrot-gänget i november och blev snabbt en i familjen. Mitt andra hem numer!
Vi firar vår 1-årsdag med stort kalas som pågår under en hel vecka i månadsskiftet augusti och september. Under 1-årsveckan bjuder vi alla på gratis träning och för er som ligger på och bokar plats direkt finns det möjlighet att både lyssna på min föreläsning om träning efter graviditet, vara med på mammapasset Kick Ass Mamas och köra ett lite tuffare cirkelträningspass.
All info om våra klasser, hur man bokar plats och vilka dagar och tider som gäller hittar du på Rosa Skrot. Det är väldigt begränsat antal platser så boka direkt för att vara säker på att få en plats.
För er som vill fortsätta hänga på Rosa Skrot framöver kan jag glädjande berätta att jag på höstschemat har två stående klasser varje vecka; Kick Ass Mamas och ett cirkelträningspass kvällstid. Kolla in hemsidan för tider och dagar!


Min kollega Lena och jag ser tillsammans med resten av Rosa Skrot-gänget galet mycket fram emot Rosa Skrots andra år.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer