Ny träningsgarderob

Ett av mina bästa motivationstips till att komma igång med träningen efter ett uppehåll är att köpa nya träningskläder. Jag är inget modefan av vanliga kläder och köper något nytt i princip bara när vi är i London eller New York men träningskläder är jag nästan besatt av. I och för sig jobbar jag ju i träningskläder samtidigt som jag också tränar mycket så det går ju åt en hel del varje vecka.
Barnens förskola har två planeringsdagar denna vecka så jag och gräbsen tog en dag på stan med besök i Röhnischbutiken för att kolla vad de fått in nytt för hösten, äta lunch med en vän och mellisglass i Gallerian. Det kändes lite som en förlängning av semestern. Imorgon ska jag jobba så då får Hans hänga med gräbsen istället.
Det kommer att synas lite nya kläder i bloggen och på min instagram (@lofsans) framöver, nu vet ni var de finns att hitta! 🙂

Dagens Baxter som vuxit under sommaren. Nu har han slutat med blöja. Han fyller 3 år i oktober.

Vi träffade min PT-kund Titti i Röhnischbutiken på Norrlandsgatan. Till höger är Therese från Röhnisch.

Sixten och Baxter är vana att hänga med på saker. Sixten är lite smidigare än Baxter men ju äldre Baxter blir desto mer resonabel blir han.

Med varsin ipad fungerar långshopping och långlunch bra. Deras favoritapp just nu är Dumma Mej-spelet. Ipadsen skyddas av fodralen vi fått från Lifeproof.

Vi tänkte köpa yoghurtglass i Gallerian men det var så lång kö så det fick bli italienska vid entrén istället. Therese är världens gulligaste tjej och efter en hel dag tillsammans har vi planerat massa roliga saker för hösten. Håll bland annat utkik efter en ny omgång av Röhnisch Running School som vi körde i våras. Då fokuserade vi på 5 km, nu blir det 10 km där Alla kan träna också är med och coachar.

Nya Shapetights med hög midja som man kan vika ner, supersköna, fick följa med hem. Efter mina graviditeter hade jag älskat den höga midjan när magmusklerna och huden fortfarande är uttänjd och magen ska hållas på plats. Tipstips!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer