Forum Nacka

Kan ni tänka er hur gulligt det var i morse när Sixten tog Baxter i handen och de två gick tillsammans in på förskolan? Och sen hann vi knappt ta av skorna innan de sprang in i korridoren utan att ens säga hejdå. Bästa starten på dagen ever!
Jag har några timmar på gymmet
med mina grymma PT-kunder innan gräbsen ska hämtas igen. Vi ska åka till Nacka Forum i eftermiddag och gå på invigningen av en ny skobutik. Den här gången ska jag ta med syskonvagnen tror jag. Förra gången vi var i Forum hade jag ingen vagn alls med mig. Big mistake I tell you.
Hoppas ni får en bra dag allihopa, vi ses på TV:n ikväll. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer