Smyginvigning av Crocs konceptbutik

Efter en arbetsdag och förskola gjorde jag och gräbsen en utflykt till Forum Nacka för ett besök i Crocs nya butik. En lagom utflykt!
Tillsammans med andra bloggare fick vi se den nya butiken men framförallt, och det var nog dagens höjdpunkter, träffa Crocskrokodilen och en prinsessa som gjorde ballongkonst. Succé! Jag var nöjd med goodiebagen som innehöll skor till hela familjen. Generöst! Som kronan på verket bjöds det på smoothies och snacks från Naked Juice Bar. Bästa mellanmålet.


PS. Ni missar väl inte Född 2010 ikväll? 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer