Fredag!

Äntligen fredag! Gud vad fort den första veckan hemma efter semestern har gått! Skulle lika gärna kunna vara tisdag idag.
Dagens Baxter i nya mjukisdressen från GAP, tips till er (flera som hört av sig och vill se kläderna) som bokat resa dit precis, lyckostar!


Dagens Sixten i nya Hilfigerskjortan, Levi´sjeans och HM-smäck.När vi vaknade i morse hade vi inga planer för dagen men det rådde jag snabbt bot på genom att bjuda Hans på lunch. Jag köpte med mig favoritsalladerna från Hurtigs och så fick vi se Hans företags nya lokaler. Agnes gjorde oss sällskap såklart och Sixten var överlycklig.

Dagens Mamma i Abercrombie allover.Tog en sväng på stan och köpte present till barnens nya kusin, en fin liten kille. Storasyster fyller 2 år snart och kommer få finaste presenterna från New York. Stora tjejen!
Pallade inte lilla Ica på NK i fredagsrusning, gick till Konsum på Sveavägen istället men det var ju bara att glömma. Syskonvagn+Konsum Sveavägen=Fetbort! Vände redan vid grönsaksdisken och sladdade i gruset upp till Odenplan istället. Fick slåss om bästa avokadosarna med panchisarna men jag vann! Grym guacamole på G med andra ord!
Årets tredje (!) semla inköptes på Dalarö bageri på vägen hem, bjuder Agnes, Henric och Hans på fredagsfika ikväll. Hans den lyckosten ska äta på Vapiano ikväll, hmm… blir nog ett besök dit för min del nästa vecka. Kanske tillsammans med Alex och Malte?!
Innan jag blev gravid med Sixten hade jag världens rakaste svennehår men plötsligt har jag fått världens lockar! I like!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer