Fredagsmöten och Fråga om stretching

Veckans sista vardag har jag varit på språng hela dagen. Från ett möte till ett annat. Jag har bland annat skrivit nya samarbetsavtal som ska hjälpa mig vässa till bloggen och framförallt mina filmer till er extra mycket. Det kommer att bli riktigt kul!
 
 Min helg kommer att bestå av jätteroliga saker; imorgon kör jag först ett träningspass för alla mammor på Mamma Blogger Boot Camp på Planet Fitness och sedan ska jag föreläsa om att skapa fysisk och mental styrka efter graviditet. Som avslut på dagen väntar ett träningspass tillsammans med Dunderklubben, ett gäng tjejer jag tränar styrkelyft tillsammans med.
 
 På söndag kör vi ett nytt inslag på Nyhetsmorgon. Temat denna gång är Stretching och som vanligt tar jag med mig era frågor till studion och svarar på dom i direktsändning. Vad vill ni veta om stretching? Övningar? Effekt? Ställ era frågor här i kommentarsfältet så besvarar jag så många som möjligt på söndag!
 
 


Långt ifrån träningskläder på dagens jobboutfit!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer