Följ med på tjejresa till New York

Ingen kan väl ha missat min enorma kärlek till New York? Det finns ingenting som går upp emot att sätta sig på flygplanet för 8 timmar över Atlanten. New York är den plats i världen jag älskar allra mest. Ingenstans känner jag mig så hemma som där!
Nästa resa jag gör till New York kan faktiskt ni följa med. I juni åker jag och Ida aka Alla kan träna tillsammans med Röhnisch och ToppHälsa en hel vecka till New York. Förutom att löpträna i Central Park, shoppa på 5th Avenue, promenera över Manhattan och äta massa godsaker ska vi springa New Yorks Tjejmil. Det vore väldigt roligt om vi blir ett stort gäng Lofsianer som åker till New York tillsammans!
Jag kommer att bjuda er på mina bästa shoppingtips till så väl oss kvinnor som till barnen, ta med er till mina favoritrestauranger och grymma takbarer och så kommer ni självklart få träningscoachning i Central Park. Ni kan välja om ni vill vara i New York en hel vecka, som jag och Ida, eller bara över helgen.
All information om resan hittar du hos Spring Time och bokning gör du genom dom. Jag svarar gärna på frågor om New York.
Fatta vilken grym resa vi kommer att göra!
img_3765 img_3767 img_3895 51F9C219-A59A-420E-8560-A1C0D08C0E19511 6D949326-E15B-486A-8D79-9DA061A7DD3F509 9ADC72F7-CB59-448D-897D-AB6F5D654076509 MG_5170-610x406 IMG_65381-610x406

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer